Grupo_E010719

(Valéncia, 30.06.19) Ahir dumenge a les 21:00 hores, en els Jardins Nort del Palau de la Música, va tindre lloc la nostra preselecció, la Preselecció del Sector El Pilar Sant Francesc.

La nit va estar dirigida per Alejandro García presentador del programa de ràdio de la 99.9 “Parla Valéncia” i Mª José Blasco Fos colaboradora de la ràdio 99.9, abdós fallers de la Falla Ribera – Convent Santa Clara “Telefónica”.

L’acte va donar començ en la desfilada de totes les candidates juntes, per a després continuar en la desfilada de les candidates una per una, primer les infantils i després les majors. El públic assistent les va acollir en els seus aplaudiments i vítores per a que tragueren el seu millor somriure i s’oblidaren dels nervis.

Una volta es va anar el jurat a deliberar, totes les candidates varen rebre a les Falleres Majors de Valéncia, Sara Larrazábal i Marina Civera, i a les seues Corts d’Honor.

Una volta va tornar el jurat en la seua delliberació, es va procedir a la segona part de l’acte en la que varen desfilar totes les candidates per orde de Falla. Despuix d’acabar, es va rebre a la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Valéncia seguida de la Cort d’Honor de la Fallera Major de Valéncia. Una volta estaven abdós Corts d’Honor al escenari cridaren a la Fallera Major Infantil de Valéncia, Sara Larrazábal i a continuació a la Fallera Major de Valéncia, Marina Civera, que seríen les encarregades de donar llectura a la deliberació del jurat.

Estes varen ser les candidates infantils elegides (per orde de puntuació):

VICTORIA PEDERSEN I ALFONSO – Falla Bolsería Tros-Alt.

LUCIA GIL I BADA – Falla Avinguda de l’Oest “Els Velluters”.

CLARA GARCÍA I BARBERÁN – Falla Quart i Palomar

Estes varen ser les candidates majors elegides (per orde de puntuació):

MARTA AYUSO I DOMÍNGUEZ – Falla Avinguda de l’Oest “Els Velluters”.

ADELA MANSANET I FRASQUET – Falla Ribera – Convent Santa Clara “Telefónica”.

ROCIO HUERCIO I ORTEGA – Falla Plaça del Pilar.

Ací teniu penjades el restant de fotografies i vídeos. Poc a poc anirem pujant més fotos.

¡Enhorabona a les sis i a les vostres comissions!

Més enllaços:
JCF
Play Fallas
Qué fiestas y tradiciones Valencia
Fallas VLC

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats en *