(Valéncia, 24.07.19): Com be sabeu tots, durant el més de juliol, els Campeons del nostre Sector de Truc, la Falla En Plom i Guillem de Castro i els Campeons de Parchís, la Falla Avinguda de l’Oest “Els Velluters”, varen disputar la segona fase dels campeonats en els Jardins del Palau de la música.

Abdós falles varen quedar enquadrades en el grup A i varen disputar les 5 partides que li corresponien pero no varen poder passar a la següent ronda.

De totes maneres, el dimecres, 24 de juliol, en el mateix lloc on havien disputat les partides, varen arreplegar de mans de la Fallera Major de Valéncia, Marina Civera, i la seua Cort d’Honor, el “palet” com CAMPEONS DEL SECTOR EL PILAR SANT FRANCESC.

CAMPEONES DE TRUC: Falla En Plom i Guillem de Castro
CAMPEONES DE PARCHÍS: Falla Avenida del Oeste “Els Velluters”

¡Enhorabona a abdós! ¡Sou els nostres campeons!

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats en *