YA APLEGA UN DELS DIES MÉS ESPERATS PER Al MÓN FALLER.

Ya queden tan sol 3 dies per a l’Elecció i les candidates a Falleres Majors de Valéncia i a les seues Corts d’Honor 2020, han acabat o estan acabant en les proves que els jurats els han preparat per a aplegar a lo més alt del món de les falles.

146 candidates (73 dònes i 73 chiquetes) desfilaran el dia 21 de setembre en el pabelló de la Font Sant Luís, per al fi conéixer a les 13 dònes i a les 13 chiquetes que passaran a formar part de l’història de les falles i, entre elles, estaran les Fallera Majors de Valéncia de l’any 2020.

El nostre sector vos desija molta sòrt a totes, pero molt especialment a les nostres 6 candidates (3 chiquetes i 3 dònes) que estaran alegres pero nervioses. Sapiau que el vostre sector està en vosatres i vos recolzarà siga com siga el veredicte. Somrigau i gogeu d’un acte tan especial. Elles són:

Les chiquetes,
LUCIA GIL i BADA  – Falla Avinguda de l’Oest.
VICTORIA PEDERSEN i ALFONSO – Falla Bolseria Tros-Alt.
CLARA GARCÍA i BARBERÁN  – Falla Quart i Palomar.

Les dònes,
MARTA AYUSO i DOMÍNGUEZ – Falla Avinguda de l’Oest.
ROCÍO HUERCIO i ORTEGA – Falla Plaça del Pilar.
ADELA MANSANET i FRASQUET – Falla Ribera – Convent Santa Clara “Telefònica”.

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats en *